​​Giv din bolig struktur

Væv/filt på vægge

​Når en væg skal males, er der meget forarbejde, der skal gøres. Underlaget skal være i orden, men hvilken forskel gør det egentlig? Vi benytter os både af glasvæv og filt, der sikrer flot malerarbejde og gør væggene mere ensartede at se på og modtagelige over for malingen.

​Hvad er glasvæv og filt?

Glasvæven består af glasfibre, der er vævet sammen, hvilket giver en firkantet struktur, som er med til at skabe et spil på væggene.

Filten har derimod er glat look.

Vi kommer gerne ud og kigger på sagerne og rådgiver dig om mulighederne ved de forskellige materialer. Vi spørger oftest ind til, om du har overvejet, om dine vægge og lofter skal være glatte at se på, eller om der skal være mere spil og struktur i udtrykket. Når vi kommer ud og kigger, medbringer vi gerne nogle vareprøver, så du kan få mulighederne visualiseret.

Få en snak om dine planer – kontakt os i dag!

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om vi er de rette til din opgave, så kontakt os endelig eller send os en forespørgsel på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

"Super service!"

Vi søgte hjælp til at male og lægning af nyt gulv, hvor de kunne tilbyde en kombineret løsning, som kunne spare os for noget koordinering. De var tålmodige og lyttende i forhold til vores tvivl om gulv og farver. De hentede gulvprøver fra flere byggemarkeder efter vores ønsker og rådgav os således vi kunne træffe et kvalificeret valg af gulv uden vi havde nogen baggrundsviden om dette.


God kommunikation, de tog altid telefonen eller ringede tilbage kort efter.
De overholdte den tidsplan vi aftalte og var faktisk færdige lidt før end forventet samt de overholdte prisen.

Alt i alt super service! Vi er super tilfredse med resultatet.

Rune Lyngbach Jensen

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

​Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

Du skal vælge os fordi

Samarbejdet mellem os og dig skal fungere, og vi går langt for, at kommunikationen er i orden. Vi arbejder efter et princip om gensidig respekt og åben dialog. Vi lytter til dig og dine behov og har respekt for dine ting. Samtidig forventer vi en gensidig tillid til, at vi har styr på, hvad vi laver.

Som en forsikring til dig, kvalitetssikrer vi altid vores arbejde, hvor vi gerne tager billeder løbende i processen, hvis du har behov for at følge med. Kommunikation og tillid er vejen frem, og vi står altid klar, hvis du skulle have nogle spørgsmål – både før, under og efter opgaven er udført.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi kan klare enhver maleropgave.

Er du i tvivl om vi kan løfte lige netop din opgave, så kontakt os endeligt!

Malermester Rasmus Krabbe Barslund ApS  •  Bøgesangervænget 23, 5210 Odense NV   •   CVR: 41778377   •   facebook-(4)_6   instagram-(1)_3