​Maling af facade

​Vi giver din bygning en kærlig hånd med maling af facade

Se dit murværk live op på ny

Trænger murværket i dit hjem til en kærlig hånd, der kan bringe det tilbage til tidligere tiders storhed? Eller er du som boligudlejer ved at gå i gang med en større udvendig facaderenovering af din bygning? Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, og om du skal have klaret en stor eller lille opgave, så er vi ved Malermester Rasmus Krabbe Barslund din ekspert i maling af facade.

​Vi maler alle former for facader og murværk, og vi formår altid at levere et malerarbejde, der giver en ugenkendelig skønhed til din bygning. Fra vores base i Odense kører vi rundt på hele Fyn, blandt andet til Svendborg, og står for maling af facade. Vi arbejder både på større renoveringsprojekter og entrepriser samt på enkeltstående opgaver med maling af hus.

Maling af facade med komplette løsninger

Er murværket på din boligs facade præget af ujævnheder, huller, revner og andre skader, så er det ikke nødvendigvis nok blot at lægge et nyt lag maling, hvis du vil have en flot resultat. Derfor tilbyder vi også et kompetent spartelarbejde, der sikrer os en flot og jævn overflade, vi efterfølgende kan behandle med vores detaljerige malerarbejde. På den måde kan vi give dig og din facade en komplet løsning.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om vi er de rette til din opgave, så kontakt os endelig eller send os en forespørgsel på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​For os er det vigtigste altid, at du bestemmer retningen, vi skal gå i. Vores maler kan tilbyde et stort udvalg af muligheder i forhold til farver, struktur og små nuancer, og det står dig helt frit for selv at vælge, hvordan din facade skal se ud. Med vores erfaring kan vi selvfølgelig hjælpe dig godt på vej, hvis du ønsker vores faglige vurdering af, hvilken type facademaling vil passe bedst til dit hjem.

Kontakt os og overlad trygt din facade i vores hænder

Skal vi tage hånd om din facade og bringe nyt liv til de gamle mursten? Kontakt os i dag og sæt os ind i dine ønsker og behov. Så udformer vi dig et tilbud på opgaven, og vi kan i fællesskab komme godt i gang med projekt maling af facade.

Vi tilbyder også maling af døre og maling af flyttelejligheder. Se mere her.

"Super service!"

Vi søgte hjælp til at male og lægning af nyt gulv, hvor de kunne tilbyde en kombineret løsning, som kunne spare os for noget koordinering. De var tålmodige og lyttende i forhold til vores tvivl om gulv og farver. De hentede gulvprøver fra flere byggemarkeder efter vores ønsker og rådgav os således vi kunne træffe et kvalificeret valg af gulv uden vi havde nogen baggrundsviden om dette.


God kommunikation, de tog altid telefonen eller ringede tilbage kort efter.
De overholdte den tidsplan vi aftalte og var faktisk færdige lidt før end forventet samt de overholdte prisen.

Alt i alt super service! Vi er super tilfredse med resultatet.

Rune Lyngbach Jensen

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

​Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

Du skal vælge os fordi

Samarbejdet mellem os og dig skal fungere, og vi går langt for, at kommunikationen er i orden. Vi arbejder efter et princip om gensidig respekt og åben dialog. Vi lytter til dig og dine behov og har respekt for dine ting. Samtidig forventer vi en gensidig tillid til, at vi har styr på, hvad vi laver.

Som en forsikring til dig, kvalitetssikrer vi altid vores arbejde, hvor vi gerne tager billeder løbende i processen, hvis du har behov for at følge med. Kommunikation og tillid er vejen frem, og vi står altid klar, hvis du skulle have nogle spørgsmål – både før, under og efter opgaven er udført.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi kan klare enhver maleropgave.

Er du i tvivl om vi kan løfte lige netop din opgave, så kontakt os endeligt!

Malermester Rasmus Krabbe Barslund ApS  •  Bøgesangervænget 23, 5210 Odense NV   •   CVR: 41778377   •   facebook-(4)_6   instagram-(1)_3