​​Vi tilbyder malerarbejde

Malerarbejde med fokus på detaljer og dialog

Vi møder dig i øjenhøjde og forstår dine behov

Står du med et malerarbejde, og er du derfor på​ udkig efter en dygtig maler, der kan hjælpe dig? Ved Malermester Rasmus Krabbe Barslund tager vi hånd om alle former for malerarbejde – vi griber pensel, pallette, malerrulle og spartelmasse ved både indvendige og udvendige opgaver – og vi tilbyder kvalitetsarbejde, der er tilpasset præcist til dine ønsker.

​Vi arbejder ud fra et princip om gensidig respekt og åben dialog. Vi ønsker nemlig et godt samarbejde med dig, og vi gør derfor altid alt, hvad vi kan, for at skabe en god kommunikation. Skal du bruge hjælp fra et malerfirma et sted på Fyn, herunder i Odense eller Svendborg, så kommer vi gerne ud og står for det.

Kvalitetssikret malerarbejde – fra gulv til loft

I vores malerarbejder griber vi alle opgaver an med den samme respekt og professionelle tilgang. Vi maler gerne både indenfor og uden på din bolig – fra gulv til loft – og du kan blandt andet få vores hjælp til:

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om vi er de rette til din opgave, så kontakt os endelig eller send os en forespørgsel på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​For altid at sikre dig et resultat, der er skabt med kompetent håndværk og kvalitetsmaterialer, er vi medlem af brancheorganisationen Danske Malermestre. Det betyder også, at vi er omfattet af deres garantiordning, som dækker dig ind, hvis vores arbejde ikke er udført fyldestgørende. Det har naturligvis aldrig været tilfældet, og vi forventer heller aldrig, at det bliver det.

Kunne du tænke dig at høre mere? Kontakt os i dag!

Er du endnu ikke overbevist om, at vi er de rette til dit malerarbejde, så er du meget velkommen til at ringe til os og få en personlig snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vores samarbejde starter fra det øjeblik, du kontakter os, og når du har besluttet dig for, at vi er det rigtige malerfirma for dig, så stopper vi ikke før, vi har leveret det resultat, du ønsker.

"Super service!"

Vi søgte hjælp til at male og lægning af nyt gulv, hvor de kunne tilbyde en kombineret løsning, som kunne spare os for noget koordinering. De var tålmodige og lyttende i forhold til vores tvivl om gulv og farver. De hentede gulvprøver fra flere byggemarkeder efter vores ønsker og rådgav os således vi kunne træffe et kvalificeret valg af gulv uden vi havde nogen baggrundsviden om dette.


God kommunikation, de tog altid telefonen eller ringede tilbage kort efter.
De overholdte den tidsplan vi aftalte og var faktisk færdige lidt før end forventet samt de overholdte prisen.

Alt i alt super service! Vi er super tilfredse med resultatet.

Rune Lyngbach Jensen

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

​Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

Du skal vælge os fordi

Samarbejdet mellem os og dig skal fungere, og vi går langt for, at kommunikationen er i orden. Vi arbejder efter et princip om gensidig respekt og åben dialog. Vi lytter til dig og dine behov og har respekt for dine ting. Samtidig forventer vi en gensidig tillid til, at vi har styr på, hvad vi laver.

Som en forsikring til dig, kvalitetssikrer vi altid vores arbejde, hvor vi gerne tager billeder løbende i processen, hvis du har behov for at følge med. Kommunikation og tillid er vejen frem, og vi står altid klar, hvis du skulle have nogle spørgsmål – både før, under og efter opgaven er udført.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi kan klare enhver maleropgave.

Er du i tvivl om vi kan løfte lige netop din opgave, så kontakt os endeligt!

Malermester Rasmus Krabbe Barslund ApS  •  Bøgesangervænget 23, 5210 Odense NV   •   CVR: 41778377   •   facebook-(4)_6   instagram-(1)_3