​Renovering af døre og vinduer

​Maling af døre, vinduer og karme

Overlad arbejdet til erfarne hænder

Det kan godt være, du tænker, at du selv kan stå for at male døre, vinduer og vindueskarmene hjemme ved dig. Men tro os: hvis ikke du har styr på teknikker, materialer og fremgangsmåde, så er denne opgave lettere i teorien end i praksis. Af den grund kan den ufaglærte hånd ofte efterlade helligdage, ujævnheder og lignende, som du i længden bliver træt af at gå og kigge på i dit hjem.

​Nej, så bør du hellere overlade opgaven med maling af døre i kompetente, erfarne og trygge hænder. Eller rettere sagt – her hos os ved Malermester Rasmus Krabbe Barslund.

Vi tilbyder maling af vinduer og døre til private husejere, boligforeninger og virksomheder på hele Fyn, herunder i Svendborg og Odense. Så hvis dine karme eller døre trænger til et friskt lag maling, så er du landet det helt rigtige sted.

Få en komplet makeover med maling af døre og vinduer

Uanset om du blot ønsker at forny den nuværende maling på dine døre og vinduer, eller om du ønsker en komplet makeover af dit hjem med nye farver, så kan vi hjælpe dig. Vi kan også stå for at spartle, tapetsere og male dine vægge, hvis du vil fuldende dit hjems nye look.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om vi er de rette til din opgave, så kontakt os endelig eller send os en forespørgsel på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Når vi kommer hjem til dig og står for maling af døre eller andet malerarbejde, går vi naturligvis til arbejdet med en stor respekt for dig og dine ting. Vi behandler derfor døre, vinduer og karme med nænsomhed, og vi rydder selvfølgelig grundigt op efter os selv, så det eneste spor efter os er et perfekt og skinnende lag maling.

Ring til os hvis du har spørgsmål

Sidder du med en spørgsmål til vores arbejde med maling af døre eller en af vores andre ydelser? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at snakke med dig og besvare de spørgsmål, du måtte have.

Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du vil have en uforpligtende pris på dit malerarbejde.

"Super service!"

Vi søgte hjælp til at male og lægning af nyt gulv, hvor de kunne tilbyde en kombineret løsning, som kunne spare os for noget koordinering. De var tålmodige og lyttende i forhold til vores tvivl om gulv og farver. De hentede gulvprøver fra flere byggemarkeder efter vores ønsker og rådgav os således vi kunne træffe et kvalificeret valg af gulv uden vi havde nogen baggrundsviden om dette.


God kommunikation, de tog altid telefonen eller ringede tilbage kort efter.
De overholdte den tidsplan vi aftalte og var faktisk færdige lidt før end forventet samt de overholdte prisen.

Alt i alt super service! Vi er super tilfredse med resultatet.

Rune Lyngbach Jensen

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

​Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

Du skal vælge os fordi

Samarbejdet mellem os og dig skal fungere, og vi går langt for, at kommunikationen er i orden. Vi arbejder efter et princip om gensidig respekt og åben dialog. Vi lytter til dig og dine behov og har respekt for dine ting. Samtidig forventer vi en gensidig tillid til, at vi har styr på, hvad vi laver.

Som en forsikring til dig, kvalitetssikrer vi altid vores arbejde, hvor vi gerne tager billeder løbende i processen, hvis du har behov for at følge med. Kommunikation og tillid er vejen frem, og vi står altid klar, hvis du skulle have nogle spørgsmål – både før, under og efter opgaven er udført.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi kan klare enhver maleropgave.

Er du i tvivl om vi kan løfte lige netop din opgave, så kontakt os endeligt!

Malermester Rasmus Krabbe Barslund ApS  •  Bøgesangervænget 23, 5210 Odense NV   •   CVR: 41778377   •   facebook-(4)_6   instagram-(1)_3