Spartelarbejde hos maler

​Spartling af vægge for de flotteste resultater

En succesfuld maleropgave kræver et godt grundlag

Står du og skal renovere et hus, hvor væggene skal have den helt store tur, eller er din væg i stuen ujævn? Vi ordner alle opgaver med spartling, store som små – ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi kan tilbyde dig at spartle dine vægge, så de er klar til at blive malet, tapetseret eller belagt med glasvæv eller filt – hvilket vi også gerne ordner for dig.

Vores malerfirma holder til i Odense, hvor vi også tager imod opgaver fra en hel del kunder, der ønsker at forny deres hjem med et flot maler- og spartelarbejde. Vi kører dog også gerne til Svendborg og det øvrige Fyn, hvis du her vil være sikret et kvalitetsarbejde, hvor farver, strukturer og indretning går op i en højere enhed.

Vi har udstyret, ekspertisen og øjet for detaljen

En spartlet væg behøver ikke nødvendigvis at blive dækket af maling eller tapet. Vi kan indfarve spartelmassen og eksempelvis tilføje glimmer eller kobber, så den kan stå alene på væggen og give en effekt. Vi er specialiserede i at sprøjtespartle, som er en teknik, der nemt fordeler spartelmassen. Vi har udstyret til at kunne efterleve de ønsker, du måtte have til udtrykket.

Vi kan derfor:

  • Sørge for skarpe udadgående hjørner
  • Fuldspartle væg eller gipsloft
  • Spartle samlinger
  • Sprøjtespartle større projekter
  • Spartle småopgaver

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om vi er de rette til din opgave, så kontakt os endelig eller send os en forespørgsel på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvis du ønsker at få malet din nyspartlede vægge, så tager vi os naturligvis også af denne del. Vi har nemlig mindst lige så godt styr på vores malerarbejde, som vi har på vores spartling.

Overlad derfor trygt hele opgaven med at genopfriske dine vægge til os.

Kontakt os hvis du vil høre mere om mulighederne ved spartling

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, spartling af vægge giver dig?

Ring til os, så tager vi en snak. Efter du har fortalt os om dine ønsker og behov, kan vi udforme dig et tilbud på opgaven med en pris skræddersyet til dig.

Skal vi stå for dit malerarbejde? Læs mere her!

"Super service!"

Vi søgte hjælp til at male og lægning af nyt gulv, hvor de kunne tilbyde en kombineret løsning, som kunne spare os for noget koordinering. De var tålmodige og lyttende i forhold til vores tvivl om gulv og farver. De hentede gulvprøver fra flere byggemarkeder efter vores ønsker og rådgav os således vi kunne træffe et kvalificeret valg af gulv uden vi havde nogen baggrundsviden om dette.


God kommunikation, de tog altid telefonen eller ringede tilbage kort efter.
De overholdte den tidsplan vi aftalte og var faktisk færdige lidt før end forventet samt de overholdte prisen.

Alt i alt super service! Vi er super tilfredse med resultatet.

Rune Lyngbach Jensen

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

​Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

Du skal vælge os fordi

Samarbejdet mellem os og dig skal fungere, og vi går langt for, at kommunikationen er i orden. Vi arbejder efter et princip om gensidig respekt og åben dialog. Vi lytter til dig og dine behov og har respekt for dine ting. Samtidig forventer vi en gensidig tillid til, at vi har styr på, hvad vi laver.

Som en forsikring til dig, kvalitetssikrer vi altid vores arbejde, hvor vi gerne tager billeder løbende i processen, hvis du har behov for at følge med. Kommunikation og tillid er vejen frem, og vi står altid klar, hvis du skulle have nogle spørgsmål – både før, under og efter opgaven er udført.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi kan klare enhver maleropgave.

Er du i tvivl om vi kan løfte lige netop din opgave, så kontakt os endeligt!

Malermester Rasmus Krabbe Barslund ApS  •  Bøgesangervænget 23, 5210 Odense NV   •   CVR: 41778377   •   facebook-(4)_6   instagram-(1)_3