​Få mere spil på dine vægge

Giv dine vægge et ansigtsløft med tapetsering

Få mere spil på dine vægge

​Er dine vægge blevet kedelige at se på, eller mangler de struktur? Ved Malermester Rasmus Krabbe Barslund tilbyder vi tapetsering af dine vægge, så din bolig får et ansigtsløft. Vi sørger selvfølgelig for alt forarbejdet med at fjerne det gamle tapet, rense og pudse væggene og spartle, så det nye tapet kommer til sin fulde ret.

Leder du efter en kyndig og erfaren maler til opsætning af tapet et sted på Fyn, eksempelvis i Odense eller Svendborg, så kan du trygt overlade arbejdet i vores hænder. Vi har udført utallige opgaver med tapetsering, og vi evner derfor at levere smukke resultater på selv de mest kantede hjørner og skråvægge.

Vælg mellem forskellige slags opsætning af tapet

Med et nyt tapet er der mange muligheder for at skabe liv på dine vægge, hvilket både kan komme til udtryk gennem strukturen og farvevalget. Vi tilbyder opsætning af tapet med:

  • Savsmuldstapet
  • Mønstret tapet
  • Fototapet (Fotostage)

Med et mønstret tapet eller fototapet kan du løfte det visuelle udtryk i din bolig. Du kan enten få det sat op på en enkelt væg eller få flere vægge til at spille sammen. Vi vender gerne dine idéer med dig.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om vi er de rette til din opgave, så kontakt os endelig eller send os en forespørgsel på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Lysindfaldet og indretningen har betydning for, hvilket tapet der egner sig bedst, og hvad der giver det bedste slutresultat. Derfor kommer vi altid ud til dig og kigger på tingene, så vi kan vejlede dig og sammen finde frem til en plan for opsætning af tapet hjemme ved dig.

​Ring eller skriv til os for et tilbud på tapetsering

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på tapetsering hjemme ved dig. Vi vægter den gode dialog med vores kunder utroligt højt, og vi er derfor klar til at sætte os grundigt ind i dine specifikke behov. Det er nemlig vejen til et tilfredsstillende resultat – for alle parter.

Vi tilbyder også spartling og maling af facade. Se her.

"Super service!"

Vi søgte hjælp til at male og lægning af nyt gulv, hvor de kunne tilbyde en kombineret løsning, som kunne spare os for noget koordinering. De var tålmodige og lyttende i forhold til vores tvivl om gulv og farver. De hentede gulvprøver fra flere byggemarkeder efter vores ønsker og rådgav os således vi kunne træffe et kvalificeret valg af gulv uden vi havde nogen baggrundsviden om dette.


God kommunikation, de tog altid telefonen eller ringede tilbage kort efter.
De overholdte den tidsplan vi aftalte og var faktisk færdige lidt før end forventet samt de overholdte prisen.

Alt i alt super service! Vi er super tilfredse med resultatet.

Rune Lyngbach Jensen

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

​Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

Du skal vælge os fordi

Samarbejdet mellem os og dig skal fungere, og vi går langt for, at kommunikationen er i orden. Vi arbejder efter et princip om gensidig respekt og åben dialog. Vi lytter til dig og dine behov og har respekt for dine ting. Samtidig forventer vi en gensidig tillid til, at vi har styr på, hvad vi laver.

Som en forsikring til dig, kvalitetssikrer vi altid vores arbejde, hvor vi gerne tager billeder løbende i processen, hvis du har behov for at følge med. Kommunikation og tillid er vejen frem, og vi står altid klar, hvis du skulle have nogle spørgsmål – både før, under og efter opgaven er udført.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi kan klare enhver maleropgave.

Er du i tvivl om vi kan løfte lige netop din opgave, så kontakt os endeligt!

Malermester Rasmus Krabbe Barslund ApS  •  Bøgesangervænget 23, 5210 Odense NV   •   CVR: 41778377   •   facebook-(4)_6   instagram-(1)_3