Klargøring af flyttelejligheder

Maling af flyttelejligheder med garantiordning

Få hjælp til fraflytningssyn

Står du og skal flytte ud af din lejlighed? Hos Malermester Rasmus Krabbe Barslund tilbyder vi at lave al malerarbejdet for dig, så du sikrer, at den er fraflytningsklar. Vi tilbyder også maling af flyttelejligheder til udlejningsselskaber og andre udlejere, der skal gøre lejligheder indflytningsklar til nye beboere. Uanset hvad du søger, er vores malerarbejde altid præcist, detaljeret og komplet.

Vores malerfirma hjælper således både udflyttere og udlejere, og med udgangspunkt i Odense kører vi gerne ud til opgaver på hele Fyn, blandt andet i Svendborg, hvor vi allerede har været forbi flere tilfredse kunder. Som medlem af brancheorganisationen Danske Malermestre er vi desuden omfattet en garantiordning, der sikrer dig et fuldendt malerarbejde – eller pengene tilbage.

Vi tilbyder en komplet maling af flyttelejligheder

Når en lejlighed skal overleveres, skal den altid igennem et fraflytningssyn, hvor vægge, lofter, gulve og selv køkkenskabe bliver vurderet, om de er vedligeholdt eller skal istandsættes. Er der et loft, hvor malingen ikke dækker, er der gået en flig af en køkkenlåge, eller er der malerpletter på gulvet?

Vi tilbyder en komplet maling af lejligheden, som både indebærer afrensning af tapet, maling af væg, loft, skabe og køkkenlåger. Hvis dit gulv trænger til at blive slebet, har vi også en gulvspecialist tilknyttet, der fikser det for dig. Vi sørger for, at din lejlighed bliver klar til overlevering.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om vi er de rette til din opgave, så kontakt os endelig eller send os en forespørgsel på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

I forbindelse med maling af flyttelejlighed tilbyder vi:

  • Vurdering af lejligheden ved både ind- og fraflytning
  • Komplet malerarbejde
  • Gulvslibning
  • Serviceopgaver

Kontakt os i dag, hvis du skal fraflytte din lejlighed

Står du og skal til at flytte ud, så kontakt os endelig og lad os komme ud og kigge på din lejlighed. Så sikrer vi dig, at du er godt stillet i forhold til fraflytningssynet. Vi lytter nøje til dine beskrivelser af, hvad der skal ordnes, så du ikke skal være bange for ekstra udgifter og uforudsete regninger.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejlighed.​

"Super service!"

Vi søgte hjælp til at male og lægning af nyt gulv, hvor de kunne tilbyde en kombineret løsning, som kunne spare os for noget koordinering. De var tålmodige og lyttende i forhold til vores tvivl om gulv og farver. De hentede gulvprøver fra flere byggemarkeder efter vores ønsker og rådgav os således vi kunne træffe et kvalificeret valg af gulv uden vi havde nogen baggrundsviden om dette.


God kommunikation, de tog altid telefonen eller ringede tilbage kort efter.
De overholdte den tidsplan vi aftalte og var faktisk færdige lidt før end forventet samt de overholdte prisen.

Alt i alt super service! Vi er super tilfredse med resultatet.

Rune Lyngbach Jensen

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

​Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

Du skal vælge os fordi

Samarbejdet mellem os og dig skal fungere, og vi går langt for, at kommunikationen er i orden. Vi arbejder efter et princip om gensidig respekt og åben dialog. Vi lytter til dig og dine behov og har respekt for dine ting. Samtidig forventer vi en gensidig tillid til, at vi har styr på, hvad vi laver.

Som en forsikring til dig, kvalitetssikrer vi altid vores arbejde, hvor vi gerne tager billeder løbende i processen, hvis du har behov for at følge med. Kommunikation og tillid er vejen frem, og vi står altid klar, hvis du skulle have nogle spørgsmål – både før, under og efter opgaven er udført.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi kan klare enhver maleropgave.

Er du i tvivl om vi kan løfte lige netop din opgave, så kontakt os endeligt!

Malermester Rasmus Krabbe Barslund ApS  •  Bøgesangervænget 23, 5210 Odense NV   •   CVR: 41778377   •   facebook-(4)_6   instagram-(1)_3